خاصیت باقالی

باقلا یکی از محبوب ترین سبزیجات در بین ایرانیان است. مخصوصا اگردر شب های سرد زمستان با گلپر و سرکه پخته و خورده شود.

این سبزی خوشمزه سرشار از آهن ، فسفر ، انواع ویتامین ها و اسید فولیک استو یک منبع عالی از پروتئین و فیبر است. و برای رفع کم خونی مفید است .

کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشار خون بالا کمک می کند.

همچنین لازم به ذکر است که باقالای تازه دارای طبع سرد و تر و باقالای خشک دارای طبع سرد و خشک است.

تقویت کننده قوای جنسی است .

فسفر موجود در این سبزی به تقویت هوشی کمک می کند.

ویتامین Aموجود در این سبزی باعث تقویت بینایی می شود .

از مصرف باقالا در هنگام شب خودداری نمایید زیرا باعث کم خوابی می شود.

مصرف مخلوط باقالا با روغن بادام و قند به رفع گرفتگی صدا و پاکسازی ریه کمک می کند.

فیبر و پروتئین موجود در باقالا باعث کاهش اشتها می شود و به کاهش چربی شکمی کمک می کند.

باقالا به علت دارا بودن فیبر ، پروتئین ، آهن و ویتامین B به رشد بدن نوزادان و کودکان کمک می کند.

مصرف باقالا زیبایتان می کند : برای از بین بردن لکه ای پوستی می توانید باقالای پخته را له کنید و آن را مانند ماسک روی صورت خود بمدت 10 دقیقه قرار دهید.

همچنین می توانید برای جلوگیری از سفید شدن موهایتان باقالا را له کنیدو روی موهایتان قرار دهید.