خواص بادمجان دلمه ای

بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد. و خواص دارویی فراوانی دارد.

بادمجان سرشار از مواد معدنی، یتامین ها و فیبر غذایی است. برای پاکسازی و سم زدایی خون و روده مناسب است. برای پاکسازی صورت (در صورت نداشتن حساسیت) بسیار مفید است. 

میتوان به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی پوست از بادمجان استفاده کرد. 

ساخت ماسک صورت با بادمجان و عسل : یک عدد بادمجان را بخار پز کرده و سپس له شده آنرا بهمراه یک قاشق چای خوری عسل و دو قاشق غذاخوری ژل آوورا مخلوط کنید و آن را بمدت 20 دقیقه روی پوست خود قرار دهید. و سپس با آب ولرم بشویید . این ماسک به عنوان یک مرطوب کننده و پاکسازی کننده طبیعی پوست استفاده می شود. و برای رفع چین و چروک هم استفاده می شود.

بادمجان برای درمان شوره سر بسیار مناسب است.

طریقه مصرف : یک عدد بادمجان خام بهمراه نصف آووکادو و نصف خیار تازه را خوب مخلوط کنید و سپس نصف استکان خامه ترش به این مواد اضافه کنید . و این مخلوط را به مدت 30 دقیقه روی پوست سر و موها بگذارید بماند. و سپس با آب گرم و صابون بشویید.

بادمجان سرشار از کلسیم است و باعث تقویت استخوان ها و دندان ها در کودکان می شود. 

همچنین دارای مقادیر زیادی از ویتامین C است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان می شود و از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری می کند.

مصرف بادمجان از گرفتگی رگ و عروق جلوگیری می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.