خواص زردآلو

میوه زرد آلو طبعی سرد و تر دارد. این میوه دارای مقدار زیادی قند است و دارای ویتامین های A , C , B است. و دارای مواد معدنی کلسیم ، پتاسیم ، منیزیم ، آهن و سدیم است .

زرد آلو میوه ای است که ورزشکاران بعد از ورزش مصرف می کنند.

زرد آلو خاصیت آرام بخشی و نشاط اور دارد . در برگه زرد آلو مقادیر زیادی ویتامین D دارد. مصرف برگه زرد آلو باعث هضم غذا و از یبوست جلوگیری می کند.

زرد آلو از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند. باعث رفع تشنگی و عطش می شود. از سرطان ریه و لوزالمعده جلوگیری می کند. زرد آلو به عنوان عصرانه برای خانهای باردار بسیار مفید است.

زردآلو سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.